Zložljiv tricikel

zlozljiv-tricikel-4Imate majhen avto, ali pa morebiti zgolj majhno stanovanje, vaš malček pa se neizmerno rad vozi s kolesom? Potem je zložljiv tricikel kot nalašč za vas, saj se enostavno in hitro zloži, zavzame le malo prostora, obesite pa ga lahko tudi na steno.

FOLD 2 GO® TRIKE – Radio Flyer 

Tricikel, ki ga z lahkoto odpeljete na dopust, spravite v omaro ali pa garažo. 

zlozljiv-tricikel-1

Fold 2 Go Trike oz. zložljiv tricikel je izredno pripraven! V kolikor vaš malček ne more brez svojega kolesa in mora le-to biti vedno na dosegu nog, je zložljivi tricikel kot nalašč za vas, saj ga lahko preprosto in z minimalno zavzetim prostorom spravite v avto, garažo, lopo ali pa kar omaro.

zlozljiv-tricikel-2

V kolikor pa vaš malček še ni kolesar na dolge proge, je pripraven in enostaven za nošenje. Prav tako je idealen za spravljanje ter hrambo, saj zavzame malo prostora, obesite pa ga lahko tudi na steno. Tricikel ima med zadnjima kolesoma tudi priročno košaro v katero bo vaš malček spravil svoje popotniške prijateljčke ali pa zaklade, ki jih je našel ob poti. 
zlozljiv-tricikel-5
Tricikel je izdelan iz trdne jeklene konstrukcije in ima omejeno krmiljenje kar nudi boljšo stabilnost, vam pa ni potrebno skrbeti, da bi se otrok ob nenadnem zasuku krmila prekucnil. 

Tricikel je primeren za otroke od 1,5 pa vse do 3. leta starosti. 

 

 

zlozljiv-tricikel-3
Specifikacije izdelka:

  • velikost izdelka: 61cm x 38cm x 48cm
  • velikost prednjega kolesa: 21,5cm x 5,7cm
  • velikost zadnjih koles: 16,5cm x 5cm
  • teža: 9,9kg
  • največja dovoljena obremenitev: 17kg