Pathfinder voz

Papathfinder-voz-3thfinder – priročen, udoben voz, za prevažanje enega ali dveh otrok, kopice igrač oz. stvari, ali pa zgolj za zabavo na domačem dvorišču.

PATHFINDER WAGON® – Radio Flyer 

Predstavljajte si, da se odpravite na plažo z dvema otrokoma, mlajšima od štirih let. 

Kot odgovoren starš, boste seveda s seboj vzeli hrano, pijačo, obilico igrač, oblačila, ki ju bodo varovala pred žgočim soncem (ali pa zaščitne kreme), plenice, ter kakšno drugo stvar, ki bi jo morebiti potrebovali na poti – za vsak slučaj.

Pathfinder voz je voz s katerim lahko prevažate enega ali dva otroka ter omogoča udobno in varno vožnjo. Zagotovo ga boste oboževali! 

pathfinder-voz-8

Pathfinder je nov plastičen voz, proizvajalca Radio Flyer, ki ima vgrajena dva zložljiva sedeža. Je izjemno priročen voz, ki nudi veliko udobja. Ob straneh ima vgrajena štiri držala za lončke, pločevinke, stekleničke, ali tetrapake s sokom, dolg ročaj, za enostavno vlečenje in super velik del za prevažanje-shranjevanje razno raznih stvari. “Skladiščni” prostor vašemu otroku omogoča, da s seboj na pot vzame kopico najljubših igrač, ročaj pa se prikladno zloži pod voz, zaradi česar je primeren tako za v hišo, kakor tudi stanovanje. Voz ima tudi varnostne funkcije, kot so pasovi na otroških sedežih in sprednjo os oblikovano tako, da se le-ta ne more prevrniti med obračanjem. Ima tudi gumijasta Dura-Tred kolesa, ki zagotavljajo mirno in udobno vožnjo. 

Pathfinder voz združujejo trpežnost, udobje in varnost ter tako zagotavlja neskončno družinsko zabavo.

pathfinder-voz-6

Pathfinder je idealen voz za rastočo družinico.

 

pathfinder-voz-4

Specifikacije vozu:

  • velikost vozu: 99cm x 48cm x 43cm
  • velikost koles: 21,5cm x 3,8cm
  • teža: 10,4kg
  • največja dovoljena obremenitev: 90kg

Video posnetek izdelka: