Category Archives: Poganjalci

04Feb/16

Scoot-About poganjalec

scoot-about-poganjalec-5Scoot About – izjemen majhen poganjalček namenjen najmlajšim voznikom, saj mu s široko postavljenimi prednjimi kolesi med vožnjo zagotavlja stabilnost in varnost.

SCOOT ABOUT™ – Radio Flyer

Scoot About je poganjalček namenjen našim (resnično) najmlajšim voznikom.

Preberi več

02Feb/16

Poganjalec 3 v 1

poganjalec-3-v-1-3Dandanes so naši malčki skorajda malce hiperaktivni in željni vseh sort igrač. Poganjalec 3 v 1 bo zagotovo zadovoljil še tako zahtevne malčke, saj ga lahko uporablja kot voz za prevažanje igrač, kot voziček za prevažanje punčk in, kot poganjalčka, za prevažanje samega sebe. 😉

PUSH, PULL & RIDE – Radio Flyer 

Poganjalec, voziček ali voz? Kaj pa, če bi bilo kar vse v enem? 

Preberi več

02Feb/16

Roza 3 v 1 poganjalec

roza-3-v-1-poganjalec-5Dandanes so naši malčki skorajda malce hiperaktivni in željni vseh sort igrač. Poganjalec 3 v 1 bo zagotovo zadovoljil še tako zahtevne malčke, saj ga lahko uporablja kot voz za prevažanje igrač, kot voziček za prevažanje punčk in, kot poganjalčka, za prevažanje samega sebe. 😉

GIRLS’ PUSH, PULL & RIDE – Radio Flyer 

Preberi več

02Feb/16

The Inchworm

inchworm-2Zabaven, čisto poseben “črvičkast” poganjalec, bo nasmejal tako male navihance, kakor tudi vas, ko bo malček z njim poskakoval gor in dol.

THE INCHWORM™ – Radio Flyer 

Zabavna vožnja s čisto posebnim črvičkastim poganjalcem. 

Preberi več

Retro Raketa

retro-raketa-3Vsak malček sanja, da bo postal pilot ali astronavt, ko odraste? Z izjemno raketo retro oblike, ki poleg vsega pričara še prave vesoljske zvoke, lahko mali kratkohlačnik postane astronavt že danes. Pod sedež si lahko shrani prigrizek, ali pa s seboj na potovanje odpelje svoje najljubše prijateljčke!

Preberi več

02Feb/16

Turbo želva

Najhitturbo-zelva-3rejši ter najprikupnejši poganjalec – Turbo želva, ki jo bo vaš malček naravnost oboževal. S seboj na potep pa bo lahko odpeljal vse svoje najboljše prijateljčke in jih varno spravil pod sedež.

TURBO TURTLE™ – Radio Flyer 

Najhitrejši ter najprikupnejši otroški poganjalec – Turbo želva!  Preberi več