Grow ‘n Go kolo

grow-n-go-kolo-6Idealno prvo kolo, ki pa ne bo uporabno zgolj kratek čas, saj se s pomočjo “easy adjust” oz. lahko nastavljive sponke medosna razdalja podaljšuje glede na otrokovo velikost.

GROW’N GO BIKE™ – Radio Flyer

Otroško kolo, ki raste z vašim otrokom.
grow-n-go-kolo-3Grow n’Go Bike oz. kolo, je idealno prvo kolo, z močno jekleno konstrukcijo ter pomožnimi koleščki, ki nudijo dodatno stabilnost in eno izmed redkih tovrstnih koles, ki resnično rastejo skupaj z vašim otrokom. Kolo je popolnoma sestavljeno in “ready to go” – pripravljeno za takojšnjo uporabo.
grow-n-go-kolo-4
grow-n-go-kolo-5Kolo ima tudi sistem s katerim lahko prilagajate velikost ogrodja velikosti otroka. V kolikor imate manjšega otroka lahko zmanjšate medosno razdaljo, v primeru, da je vaš otrok že večji, pa lahko le-to seveda podaljšate. Za nastavitev kolesa pa ne potrebujete nobenih izvijačev, ključev oz. kakršnega koli orodja, saj ima kolo “easy-adjust” oz. lahko nastavljivo sponko, ki jo hitro in enostavno odpnete, nastavite želeno dolžino in nato zapnete, ter tako zagotovite vašemu otroku optimalno velikost kolesa.
grow-n-go-kolo-6
Kolo je primerno za otroke od 1,5 pa vse do 3. leta starosti.
grow-n-go-kolo-1
Specifikacije izdelka:

  • velikost izdelka: 48cm x 38cm x 49,5cm
  • velikost koles: 20cm x 5cm
  • velikost pomožnih koles: 10cm x 2,5cm
  • teža: 8kg
  • največja dovoljena obremenitev: 17kg